City Mall, sa svojom Biznis kulom, smješten je na najatraktivnijoj lokaciji u Podgorici, u City kvartu, koji istovremeno predstavlja sami centar potrošnje, ne samo u Podgorici, već i u Crnoj Gori. Od 2016. godine, kada je otvorio svoja vrata, postao je nezaobilazno mjesto, kako građana Podgorice, tako i Crne Gore, i turista. Svi oni uživaju kada na jednom mjestu mogu obaviti sve svoje obaveze, a ako tome dodamo ugodan ambijent i mnoga dešavanja, dobićemo razlog naše današnje prepoznatljivosti.
City Mall sadrži podzemnu garažu i tri sprata sa 22 otvorene maloprodajne radnje različitih sadržaja. Sve za Vaš dom možete pronaći u Vitapuru, dok svoju garderobu i obuću možete obnoviti u buticima Piazza Italia, Distante, Joy Miss, Obuća Minja, Sorbino, Tiffany production, Imperia, Prego Fashion, Dogo, Garinelo, Fratelli, Martino Vesto...Od nedavno je i radnja Inter Sport počela sa radom i učinila ponudu City Malla bogatijom sportskim asortimanom. Za najmlađe savršenu odjeću i obuću možete pronaći u buticima Kidsland i Minoti, a za brigu o sebi i dopunu vašeg akcesoara tu su Cosmetics market, frizerski salon Look by Violeta, Samsonite radnja i optika Provizon.. Iz široke lepeze naslova u knjižari Narodna knjiga možete pronaći nešto interesantno za Vas, dok za svakodnevne obaveze tu su Maxima apoteka, Vodovod i kanalizacija, bankomati... Za još raznovrsniji sadržaj City Malla zaslužni su i pultovi sa ponudom satova, nakita, mobilnih telefona, dekorativnih predmeta... Restoran Terminal 4 i igraonica Zujalica predstavljaju omiljena mjesta za predah i zabavu u City Mall-u, a dok ispijate kafu na rooftopu Terminal 4 našeg centra uživaćete u jedinstvenom pogledu i prelijepim zalascima sunca.
Osim navedenog, ono po čemu se City Mall prepoznaje i na šta su posjetioci, na naše veliko zadovoljstvo, navikli jesu česte manifestacije, sajmovi i zabavno-edukativni programi u centru.
Naš cilj je da nastavimo da osluškujemo potrebe posjetilaca i da budemo njihov drugi dom u koji će se rado vraćati i u kojem će stvarati lijepe uspomene.